27.5.2013

Ennin ja Maxin kastekakut



Olin niin innoissani aiemmin postaamastani Adidas-kakusta, että melkein unohtui nämä kaksi samana viikonloppuna tehtyä kakkua.

Kermaversio meni Ennin kastetilaisuuteen. Toiveena oli terälehtipursotusta, jota en aiemmin olekaan kokeillut. Aikaavievää hommaa tuo pursotteleminen ja itse kerman säätö. Täytteenä oli mansikkaa ja vaniljaa.

Alempi kakku matkasi Maxin ristiäisiin. Kakkuun toivottiin keväistä täytettä, sekä vauhtiraitaista autoa, jollainen kyseisestä perheestä löytyy. Täytteenä on mango- ja valkosuklaatäytteet.

Onnea Ennille ja Maxille!


26.5.2013

Adidas-laukku -kakku/The Adidas bag cake




Serkkuni valmistui liikunnalliseen ammattiin, nimike taisi olla liikuntaneuvoja. Hänelle sitten tein tämän Adidaksen laukkua mukailevan kakun. Serkullani on kyseinen laukku ihan oikeasti olemassa.

Väliin tein mango- ja valkosuklaatäytteet. Logo on maalattu sapluunan avulla. Läiskät ovat märkiä kohtia. Pyyhin kakut ja koristeet aina puhtaaksi tomusokerista, käytän 80% alkoholia siihen tarkoitukseen. Alkoholi sulattaa tomusokerin rippeet ja haihtuu pois.

Onnea vielä Hanna-Kaisalle valmistumisen johdosta!


13.5.2013

Tähkäpää-kakku/Rapunzel cake


Tälläisellä kakulla juhlittiin Milan 5-vuotis synttäreitä. Sankari fanittaa Tähkäpäätä (Tangled-elokuva) joten luonnollisesti kakun aihe syntyi siitä.

Kakun päälystin harmaalla massalla, jonka taiteilin kivimuurin näköiseksi. Kakku onkin torni, jonka laella ovat Flynn ja Tähkäpää.

Täytteenä toiveesta mustikkaa ja valkosuklaata, pettämätön yhdistelmä!

Onnea Mila!

11.5.2013

Rumpali-apina -kakku/Monkey playing drums cake








Se oli A-PI-NA orkesteriiiii...

Tämä apina vaan ei soita viidakkorumpua vaan vähän modernimpia rumpuja. Banaanipalkalla tietenkin...

Tämä kakku meni myös Eeliksen syntymäpäiville, kuten tämä eilen julkaisemani kakku. Toivottavasti oli mieluinen!

Onnea Eelis!

10.5.2013

Golf-kakku





Tämmöistä Golf-aiheista kakkua toivottiin Eeliksen 2-vuotis päiville. Pieni poika puttaamassa ja lipussa nro 2. En ole Golf-asiantuntija, joten pyydän anteeksi jos kakussa on teknisiä virheitä :D Viime vuonna Eeliksen ensimmäisiin juhliin tein nämä tarjottavat.

Mukaan lähti myös Macaronseja kolmessa eri värissä. Välissä vadelma-tummasuklaa -ganache.


4.5.2013

Prinsessan kastekakku



Tämmöinen unelma haettiin tänään yllätyksenä vanhemmille pienen prinsessan päivään. Toiveena vaaleanpuna-valkoinen kerroskakku, jossa "Converset" ja nimipalikat. Nimeä ei vaan saatu vanhemmilta urkittua, joten siksi tekstinä tuo baby. Täytteenä mansikka- ja vaniljamousset.


3.5.2013

Musta Angry Bird- ja Babyshower-kakku





Tämmöiset kakut noudettiin tänään juhlistamaan tämäniltaisia Babyshowereita sekä huomista pienen pojan syntymäpäiväjuhlaa.

Toiveena oli tämän Siirin kakun kaltainen, isolla rusetilla varustettu kakku, jossa on tossut ja teksti "Babyshower".  Pojalle taas oli selkeänä toiveena musta Angry Bird. Täytteenä molemmissa mansikkamousse ja sipaisu mansikkamarmeladia.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...