15.7.2013

Peppukakku





Tyttäreni isälle tein perinteisen "tuhman" synttärikakun töihin pojille vietäväksi. Tänä vuonna oli peppukakun vuoro, muut ruumiinosat onkin edellisvuosina jo käyty läpi :D

Kakku on tehty pyöreästä kakusta, "kyljistä" leikatut palat ovat pakaroissa. Väliin päätyi kinuskimousse ja paseerattua vadelmaa, oikein hyvä yhdistelmä, suosittelen!


13.7.2013

Antin ja Anniinan hääkakku


"Sua vain yli kaiken mä rakastan,
sinä taivaani päällä maan.
Minä maiset murheeni unohdan,
sinisilmiis kun katsoa saan.

Ylin riemuni oot, mitä toivoisin,
sä kun istut mun rinnallain.
Olet kaikkeni, aarteeni kallehin,
olet onneni, unelmain.

Oi sallithan että mä suutelen,
sinisilmiäs armahain.
Mä jos kauaks sun luotasi joutunen,
kuvas seuraa mun matkallain
Mä jos kauas sun luotas joutunen,
kuvas seuraa mun matkallain."
(Romanssi, Leif Wager)
Tänään juhlimme perhepiirissä veljeni Antin ja hänen morsiamensa Anniinan häitä. Ilma oli mitä kaunein, eikä kyyneliltäkään säästytty. Sain kunnian tehdä heidän elämänsä tärkeimpään päivään kakun. Sain vapaat kädet toteutuksen suhteen. Ainoat toiveet/vaatimukset oli kermanväriset ruusut, joita löytyi myös morsiamen kimpusta sekä kerroksellisuus. Kakun piti olla myös gluteeniton ja laktoositon. Täytteenä oli morsiamen toiveesta vadelmaa eli paseerattua vadelmaa sekä vadelmamousse.
Onnea teille kahdelle yhteiselle taipaleelle!

11.7.2013

Kehto-koriste ja tennarit kastekakkuun






Tässäpä parit koristeet jotka lähtivät maailmalle tällä viikolla. Kakkuja en nyt tällä kertaa ehtinyt näihin pippaloihin tekemään. Veljelläni on häät viikonloppuna, joten hääkakkuprojektin parissa olen viettänyt tämän viikon. Siitäpä siis päivitystä seuraavaksi.

9.7.2013

Konfirmaatiokoriste


Äiti tilasi ripille pääsevälle pojalleen koristeen kakkuun. Harrastuksina kuulemma kalastus ja metsästys, joista sain ideoida omanlaiseni koristeen. Kusti polkaisi paketin viime viikolla matkaan, toivottavasti säilyi ehjänä!

Tein siis koristeen jossa poika istuu veneessä onkimassa, saaliinaan oliskos tuo nyt kultakala vai karppi :D Sorsakin sieltä kurkistelee rohkeana veneen takaa, kun ei tällä kertaa tullut pojalle pyssy mukaan.

Onnea ripille pääsyn johdosta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...