10.8.2011

1-vuotis arvonta!

 

Onpa päässyt käymään niin että tämä blogi on ollut hengissä kohta yhden vuoden. Sinä aikana laskuri näyttää käyntikertoja olleen 82424 kpl. Melkein 100 000! Kiitoksia vain oikein paljon. Ja jatkakaa samaa rataa! :)

Sattuipa käymään myös niin että blogin pitäjällä alkaa koulu muutaman päivän kuluttua ja vuonna 2014 olen ammatiltani leipuri-kondiittori. Voi siis olla etten ihan yhtä ahkerasti päivittele, mutta yritän koulujuttujakin tänne laittaa. Jospa se motivoisi muitakin lähteä opiskelemaan ja tavoittelemaan unelmiaan.

Näiden asioiden kunniaksi järjestän arvonnan, palkintona jotain kivaa pientä leipomiseen liittyvää. Arvontaan osallistuaksesi jätä kommentti tähän postaukseen; kerro mikä tuotoksistani on mielestäsi hienoin/maukkain/mielenkiintoisin tai muuten vain eniten mieleesi. Voit myös kertoa, mitä jatkossa haluaisit blogissani nähdä. Kaipaatko kenties opastusta jossain asiassa?

Jätä myös linkki omaan blogiisi niin tulen vastavierailulle. Jos kommentoit anonyyminä, jätä s-postiosoitteesi, että saan sinut kiinni, mikäli voitat. Arvontaan osallistuminen loppuu blogin 1-vuotis päivänä, eli 22.8. klo 22.


Onnea matkaan!

30 kommenttia:

  1. Ehdottomasti meni testiin tuplasuklaamuffinssit! Kovasti olen kanssa yrittänyt saada tehtyä niistä Arnoldsimaisia isoja ja muhkeita. KOkeillaan tällä reseptillä :) Tekstit on useimmiten kaunokirjoituksella ja ainakin omiin silmiin se on aika raskas teksti lukea. Voi toki olla, että nyt kun töistä väsyneillä silmillä katsoo tuntuu extra pahalta :)

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin:Onnea 1-vuotiaalle ja kiitos upeasta blogista!olet jo nyt aikamoinen taikuri käsillätekemisessä, joten mitä lienetkään koulutuksen lopussa...nuo muumikakkujen koristeet ovat aikamoisen upeita!!Kokonaisuudessaan Sinulla on kiva tapa blogata: ksunis ulkoasu, vaihekuvia, raikkaita uusiakin resptejä...tuo Kirsin kommentti on kyllä osittain totta: tämä fontti on osa tätä blogin kauneutta, mutta helppolukuisempiakin on olemassa.Joka tapauksessa, toivon Sinun jaksavan jatkaa bloginpitoa koulun ohessa!

    VastaaPoista
  3. ONNEA 1VEEEEE!!
    Kaikista eniten ilahduin linkistä joka johdatteli tähän blogiin. Kaveri lähetti mulle tosiaan linkin noista Arnoldsin muffineista. Pakko sanoa että oon iha sulaa vahaa Anroldsin donitseille ja muffineille. :p Aionkin kokeilla ohjettasi joku päivä, mutta olen SURKEA leipoja. :D Blogisi ulkoasu on ihana, erittäin herkullisen näköinen jo valmiiksi. Minun mielestä täällä voisi olla myös joitain esim. salaatti/lämminruoka ohjeita, vaikka kaikki muut onkin leivonnaisia ym. Odotan innolla ;) http://passioncg.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Onnea yksivuotiaalle! Monta mukavaa ohjetta oletkin jo ehtinyt postata. Omalla kokeilulistallani ovat muun muassa veikeät tiikeripullat. :)

    VastaaPoista
  5. Onnea! Vuosi blogin pitoa on hieno suoritus. Toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään - ja kiva nähdä koulussa oppimiasi taidonnäytteitä myös.
    Minulla on kokeilulistalla nuo jaffakakkusi, ne näyttävät herkullisilta ja onnistuneilta.

    VastaaPoista
  6. Onnea onnea 1-vuotialle ja kovasti tsemppiä opiskeluille!!! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea! Huikeita kakkuja jatka samaa rataa :) Jannelta herkkuja ja tsemppiä kouluun! T: Eeva-Kaisa

    VastaaPoista
  8. Onnea! Ja oih, tuo karkit/suklaat/makeiset osio oli täynnä kaikkea ihanaa ja se tikkarijuttu muovaamiseen menee kyllä kokeiluun! :D Ihana blogi sulla ja paljon olet vuodessa saanu aikaan.
    T: Nanun (nanu@turpo.net)

    VastaaPoista
  9. Turkinpippurisuukoista on tullut suosikki ja ihastelen aina varsinkin ristiäisiin tekemiäsi täytekakkuja!

    riinahaapanen@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Valtavat onnittelut 1-vuotiaalle taaperolle! :) Minä vierailen täällä usein, ja ihailen leipomuksiasi, joskus muistan mainita piipahduksestani, aina en. Minusta blogissasi on hauskaa kauniiden koristelujen ja innovatiivisten ideoiden lisäksi se että kerrot monesti miltä leipomukset maistuivat ja mitä mieltä muutkin olivat. Jos jotain ohjetta kehutaan maailman parhaaksi, niin toki sitä tohtii kokeilla! :)
    Minun suosikkeja ovat olleet kaikki karkkireseptit, pikaiset mansikka-vanilja-wienerit ja kahden suklaan mudcake. Lähes kaikkia koristelemiasi kakkuja olen ihastellut moneen kertaan, mutta yksi hienoimmista on mielestäni ollut Niilon ristiäisten kerroskakku. Se vaan on niin upea!

    Ilolla odotan tulevia vuosia Namin pajassa :) Ja hei, paljon onnea, iloa, jaksamista, intoa ja oppimista koulutielle!

    VastaaPoista
  11. Superonnittelut! Olen juustokakkujen suuri ystävä, joten Kuningatar-juustokakku on suosikkini ehdottomasti.

    VastaaPoista
  12. Löysinpä kivan blogin ja paljon herkullisia juttuja. :) Itse olen myös innokas leipomaan ja aloittanut vasta blogin pidon. Ehkäpä kohta saan sinne jotain leivottuakin. Minä herkkuhäntänä innostuin näin ensikäynnillä tekemistäsi karkeista ja tuplasuklaamuffinsseista. Olen ollut kauan sitten Arnoldsilla töissä ja sain syödä niitä mielin määrin. Ehkäpä nyt on kokeiltava onnistuuko tekeminen itse. :)

    VastaaPoista
  13. Eniten kuolaan ihanien ristiäiskakkujesi perään, mutta ihana fudgeohjekin on tullut testattua. Onnea 1-veelle ja makeita tuleviakin vuosia! :)

    VastaaPoista
  14. Onnea 1-vuotiaalle! En osaa nimetä blogistasi mitään erityistä, sillä löysin tänne tieni Leivontafoorumin kautta. Pitää jatkaa blogin tutkimista :) Onnea opintoihin ja tervetuloa vastavierailulle blogiini! Linkitän sinut, minutkin saat linkittää niin halutessasi.

    VastaaPoista
  15. Oikein paljon onnea yksi-vuotiaalle! :)
    Täällä on paljon ihania juttuja, en halua nimetä vain yhtä...
    Oikein paljon intoa koulutielle!

    VastaaPoista
  16. Onnea vuosipäivästä ja opiskeluintoa! Upea homma tuo opiskelu leipuri-kondiittoriksi, omassa tähtäimessä sama kunhan lapsukaiset kasvaa :)
    Omasta mielestäni herkullisin ohje on mansikka-valkosuklaa-rahkapiiras, tein itsekin inspiroituneena ja herkkua oli! Koko poppoo tykkäsi kovin.
    Ihania ohjeita ja herkullisia kuvia täällä!

    VastaaPoista
  17. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille ja sinulle opiskelun johdota! :) Itsekin aion opsikella leipuri-kondiittoriksi yläasteen jälkeen. Ihania leipomuksia sinulla on paljon, mutta ainakin Jaffa-keksejä olisi tarkoitus kokeilla lähiaikoina :) Tervetuloa myös vastavierailulle blogiini ja käynnissä olevaan arvontaan!

    VastaaPoista
  18. Onnea kovasti 1-vuotiaalle blogillesi!! Hauskaa, että juuri 22.8 laitoin minäkin ensimmäisen leipomuksen blogiini :)
    Tykkään monista ohjeistasi, hyvine vaihekuvineen! Kakkujesi koristeet ovat mielettömän upeita!! Joskus haluan tehdä pikaisia wienereitä, tosi näppärä resepti!
    Tsemppiä koulutaipaleelle!

    VastaaPoista
  19. Onnea 1-vuotiaalle! Olen ensimmäinen kerta sun blogilla ja täältä löytyy vaikka mitä kivaa! Tosi vaikea löytää joku tiettu suosikki, mutta apina-kakku on hyllä mahtavan näköinen! Minusta tulee nyt vakio-kävijä täällä =)
    (http://bodilsblogg.vuodatus.net/)

    VastaaPoista
  20. Yksvuotiasta kovasti onnitellen! Kakkuilijana minusta pirteän hauska on tuo lehmäharrikka-kakku!

    Samaa mieltä kuin muutama muukin, että niin ihanan romantico kuin tämä fontti onkin, niin on ehkä hivenen "vaikealukuinen"..

    Onnea opiskeluihin toivottelee Pilvis

    VastaaPoista
  21. Onnea taaperolle! Ehdoton suosikkini on naistenpäivän kakku, se on niin upea kokonaisuus! Täällä on todella kauniita kakkusia monta monta, mutta tuo on se, johon silmäni jo aikaa sitten jämähtivät...

    VastaaPoista
  22. Onnea 1-vuotiaalle! :)

    Blogistasi löytyy vaikka mitä kivaa, mutta suosikkini ovat nuo muumi-täytekakut! :)

    VastaaPoista
  23. Onnea yksiveelle! Selailin blogiasi ja itsetehdyt lihapiirakat olivat takuuvarma menestys meidän kotona! Mies just yksi päivä kysyikin että voiko niitä tehdä itse ;)

    VastaaPoista
  24. Onnea 1-vuotiaalle blogille ja menestystä opintoihin! :) Blogisi on pullollaan kauniita kuvia ja ihania ohjeita, joten toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä lukijoita vielä pitkään!

    Mie tykkään voileipäkakuistasi, ne ovat kauniita. Tykkään voileipäkakusta, mutta se on harvinaista herkkua. Mie itse haluaisin joskus koittaa kreikkalaistyylistä fetakakkua, sellaisestakin olen tässä voileipäkakkutuskissani kerennyt miettimään.

    Joku sellaisen vinotäytekakun tekeminen olisi kiva nähdä vaihekuvina, samoin kerroskakku. En oikein osaa hahmottaa, miten niitä tehdään ja mitä kaikkia välineitä sellaisten tekemisessä tarvitaan.

    Tervetuloa myös miun blogiini osallistumaan kilpailuun, palkintona upea Aqvian hiilihapotuslaite! Kisa päättyy vasta 25.8.

    VastaaPoista
  25. Onnea 1-vuotiaalle!! Juuri nyt veden kielelle saa tuo ihanan herkullisen näköinen mustikka-juustokakku joka on itselläni ollut testattavana jo yli vuoden, eri resepti tosin!! Minun blogissani olisi käynnissä 3 v.arvonta, tervetuloa osallistumaan(sp-osoitekin löytyy sieltä)!! =)

    VastaaPoista
  26. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Tyttäreni on blogiasi kaksi päivää iäkkäämpi! :)
    Mieleen on jäänyt kyllä kaikki taidolla ja yksityiskohtaisesti tehdyt kakut! lisäksi tein ohjeellasi laku ja suklaadonitseja ja niistä tuli ihan mielettömän hyviä!!

    VastaaPoista
  27. Onnittelut 1-vuotiaalle -välillä tulee kurkittua herkullisia luomuksiasi :) Minun ehdoton herkku on tiikeripullat!

    VastaaPoista
  28. Huikean hieno blogi sinulla! Olet ihan varmasti oikealle alalle hakeutunut ja opinnoissa pystyt laittamaan rimaa vähän korkeammalle meille muille opiskelijoille (mikä on siis todella hienoa!).
    - mari

    VastaaPoista
  29. Viimetingassa osallistun minäkin arvontaan... Toivottelen onnea 1-vuotiaalle blogille ja pitkää ikää...

    Mieleeni on jäänyt blogistasi siisti kädenjälki, jota jaksaa katsoa aina uudelleen ja uudelleen!

    VastaaPoista
  30. Kiitos ihanasta blogista ja ONNEA! Mietin tässä, että mihin sinä vielä kouluja käyt?? Onnea kuitenkin opintoihin myös ja kaikki ihanat yksinkertaiset, mutta näyttävät ideat ovat aina tervetulleita. (mun käsis ku ei väänny traktorit sun muut figuurit ;D )

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...