20.7.2012

Sofin kastekakku






Sofin kastejuhlaan matkasi tämä tyttömäinen ihanuus. Tämän kasaamisen jälkeen vannoin itselleni etten IKINÄ, siis IKINÄ, IKINÄ enää käytä päälystämiseen pelkkää sokerimassaa. Sen verran rumaa ja epätasaista jälkeä tuli että oikein hävetti :/

Myös kirjaimet tarttuivat kivasti hikoilleeseen kakun pintaan kiinni ja meni vähän miten sattui. Mutta, kyllähän siitä lopulta kiva ja nätti kakku tulikin! Vauvelilla tällä kertaa siivet selässä. Tämä vauvamuotti on tosi kiva mutta ainakin itselle tulee aina tarve peittää paljas peppu jotenkin, onko muilla samaa ongelmaa vai kykenettekö laittamaan vauvan kakun päälle paljaine pyllyineen? :D

Onnea Sofi Alisa!


6 kommenttia:

  1. Taiteilet sille pikkuhousut missä on joku kiva kuva. Tai vaikka pörröiset villapöksyt tai kestovaipan taitaitai..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johonkin oonkin jo vaipan laittanu. Mua vaan häiritsee itseäni täysin alaston vauva :D

      Poista
  2. Onhan se varsinkin tollaisissa kakkukuvissa vähän irvokas herkästi kun ei se kuitenkaan aito vauvan pylly oo :D Ja kun se on jonkun syötävän päällä (herkästi ne mielikuvat siirtyy vaikka kakku ja vauvan paljas pylly ajatuksena itsessään olis hienot erillään).

    Ei nyt ehkä mikään kukkapuskakaan persuksissa oo kiva, mutta pinottu palikkatorni siinä takana? Eihän sen tarvii olla kiinnikiinni siinä pyllyssä, mutta niin että vähän peittää sitä suorinta näkymää siitä "kakun tasalta" :)? Tai Nalle ja tuttipullo tms. Harso pino, vaatekasa (oi mä haluan sellasen joskus missä vauva on vaatteiden alla jemmassa ja tyytyväisenä unilla!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ideoita. Ja sullehan nyt on noita lapsukaisia tulossa enemmänkin niin voidaan vaikka seuraavalle kehitellä joskus koriste! ;) Seuraavaan mä aion tehdä ite vauvankin.

      Poista
  3. Hei!
    Minullakin tuli tässä taannoin mitta täyteen sokerimassalla päällystämisen suhteen, kun se mokoma sulaa käsiin, hikoilee ja tarttuu perskele vielä silikonimattoon kiinni vaikka kuinka pöllyttäisi tomusokeria. Ja menee niin helposti ruman näköisesti. Ja käytössä oli ollut siis Regal Icen sokerimassat.
    Siirryin sitten käyttämään Fun Cakesin marsipaaneja ja voi että ne toimi ihan eri tavalla, ei tarttunut kiinni ja asettuivat kauniista kakun päälle. Noh, sitten tutkailin markkinoita ja löysin Fun Cakesilta myös sokerimassaa (ainakin Ullan Unelma ja Confetti myyvät näitä) ja se osoittautui kaikintavoin PALJON paremmaksi tavaraksi kuin tuo Regal Icen massa! Ja on paremman makuinenkin, vaniljalla maustettu. Jos et ole sitä vielä kokeillut, niin kokeile ihmeessä niin huomaat eron ja säästyy hermot. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä aiemmin käyttänyt vain ja ainoastaan Fun Cakesia, vaahtiksen makuista, se on parasta. Nyt vaan sattui varastot oleen tyhjät ja tartuin valitettavasti kaupan hyllyllä Öetkeriin millä nyt ei ainakaan tee yhtikäs mitään :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...