1.6.2015

Popcorn "kakku"


Sikahelppo. Älynopea. Maistuu taatusti.

Ja polttaa sormet.


Popcorn-kakku:

2 pss mikropoppiksia
300g vaahtiksia
100g voita
0.5dl vettä
1pss Öetkerin maitosuklaahippuja
1pss Öetkerin valkosuklaahippuja
1pss Öetkerin tummasuklaahippuja
1pss Öetkerin fudgehippuja

koristeluun 100g valkosuklaata ja haluamiasi nameja

-Paahda poppikset mikrossa, älä polta ;)
-Nypi pamahtamatta jääneet siemenet pois.
-Lisää paistinpannulle vesi sekä voi, kuumenna ja sulata siinä vaahtokarkit liisterimäiseksi mössöksi.
-Anna sekä poppareiden että vaahtismössön jäähtyä hetki.
-Kaada sitten poppareiden päälle suklaa- sekä fudgehiput, sekoita kevyesti.
-Kaada lopuksi päälle sula vaahtokarkkimönjä ja sekoita nopeasti käsin sekaisin, varo polttamasta sormia! Kertakäyttöhanskat eristävät enimmältä kuumuudelta. Älä jää sekoittelemaan liiaksi, suklaa alkaa sulaa ja koko homma muuttuu ruskeaksi. Sitäpaitsi, sattumat on kivempia.
-Kauho mössöä kahvikakkuvuokaan ja painele käsin tiiviimmäksi.
-Laita kylmään jähmettymään.
-Irrottele veitsen avulla joka reunasta, kakku putoaa nätisti vuoasta.
-Koristele suklaasulalla ja nameilla, jähmetä suklaa vielä kylmässä.


Vinkki! Vaihtele makuja. Sekaan sopii Rocky Road -tyylisesti melkein mikä tahansa.



Kakku leikkautuu parhaiten ihan sahalaitaisella veitsellä.



2 kommenttia:

  1. Ihana kakku! Maistuisi ihan nyt just :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen kakku, ehkä pitäneen kokeilla! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...