16.7.2011

Tissikakku/Boob Cake



Tämmöinen tuli ensimmäisestä tissikakustani. Hyödynsin ukon tiistaiset synttärit ja päätin kokeilla tissikakun tekoa. Melko ongelmitta tämä syntyi, rohkaisen siis muitakin kokeilemaan. Sydänvuoan avulla on helppo saada aikaiseksi oikeanmuotoinen pohja. Tissit täytin kääretorttupohjasta kahteen jälkiruokakulhoon, jotka kumosin sitten täytetyn sydänpohjan päälle ennen kreemitystä.

Melko hauska kakku vaikka itse sanonkin. Ukon kommentti oli: 'On se härski!' :D Sopisi loistavasti vaikka polttarikakuksi.

Pohjana siis viiden munan kakkupohja sekä kolmen munan käärispohja. Täytteenä ukon toiveesta valkosuklaamousse ja maitosuklaa-nougat -mousse. Kostutin pohjat maitokahvilla, vahvalla sellaisella. Kreeminä jälleen hyväksi havaittu Bake&Partyn ohje, joka löytyy täältä. 



Maitosuklaa-nougat mousse (yhteen väliin): 

3 dl vispikermaa
0.5 prk vaniljarahkaa
50 g maitosuklaata
150 g (3 kpl) Duppel Nougatia

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka. Sulata suklaat ja sekoita joukkoon.

Valkosuklaamoussen tein samanlailla, suklaan vaan vaihdoin valkosuklaaseen. Nämä täytteet on mitoitettu n. 26 cm sydänvuoan yhteen väliin. Tosin kakkuni ovat aina reilusti täytettyjä.



9 kommenttia:

  1. On muuten pikkusen niinku hieno! Tommosen kakun minä haluaisin synttärikakuksi kans. :D

    VastaaPoista
  2. Multahan näitä tarvittaessa saa ;)

    VastaaPoista
  3. Kivasti toteutettu kakku. Tykkään kun vaatetustakin vähän mukana ja lävistys on hieno.

    VastaaPoista
  4. Vau, luulin puseroa ensin oikeaksi :o :D

    VastaaPoista
  5. Tää on upea, ei uskois ekaksi tekeleeksi...ja sopivasti sexy ;)Noi vaatteet nappeineen tosi kivat.Näitä on aikasten hauska tehdä, vai mitä?

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista! Juu oli melko hauskaa, harvemmin tulee ees omaa rintavarustusta noin paljon hiplattua :D Vaatetuksen suunnittelukin oli kivaa, ei varmasti jää viimeiseksi tissikakuksi.

    VastaaPoista
  7. On kyllä kiva kakku =)
    Oon yhen Jormakakun aikusten aiheena tehny, mut tissejä en ol viel päässy pyöritteleen... paitti yhen masukakun yhteydes, mut sitä ei kait lasketa ;)
    Tää tai nää pikemminki on jokatapaukses varsin onnistuneet !

    VastaaPoista
  8. On meinaan komia kakku. Siippani totesi tämän nähdessään, että tahtoo tissikakun synttäripäivänä! pitäisiköhän siis tämä harjoitella ja tehdä? Teet kyllä aivan täydellisen upeita kakkuja ja näitä kuvia on kiva katsella.

    VastaaPoista
  9. Siis tää on niin ykkönen.. oispa hauska päräyttää työporukka 26v synttäri kakulla.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...