26.4.2011

Pe-po-feta -rieskat


Eilisistä muusinjämistä tein tälläisia rieskoja. Kaappeja kaivelin ja mietin mitä muuta voisi muusin lisäksi sekaan laittaa. Löytyi sitten pari porkkanaa ja fetaa jonka murustelin sekaan. Oikein maukkaita!



Pe-po-feta -rieskat (6 kpl):

n.3 dl perunamuusia
2 munaa
2 porkkanaa raastettuna
n. 100 g fetaa muruina
1 rkl öljyä
n. 3.5 dl vehnäjauhoja
n. 1 tl suolaa

Kaikki yllämainitut ainekset sekoitetaan yhteen.

Suolan määrä riippuu ihan siitä kuinka paljon suolaa on muusissa, vähennä tai lisää tarpeen mukaan. Samoin jauhojen määrä riippuu siitä paljonko muusia on ja kuinka paksua/löysää se on. Lisää tai vähennä niin, että saat suhteellisen kiinteän taikinan. Sitkoa ei tarvitse vaivata.

Taputtele pellille 6 kpl n. 1 cm paksuisia rieskoja. Käytä jauhoja apuna.

Paista 225 asteessa 15 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. kävit blogissani ja kyselit mihin pakkailen kerroskakkuja. laitan kakut alustalle ja sitten kyljellään olevaan pahvilaatikkoon. tuon töistä hedelmä laatikoita (olen kaupassa töissä). että ihan tavis-pahvilaatikkoon.

    VastaaPoista
  2. Heissan,Onnea, onnea! arpaonni suosi sinua, joten laitappa minulle yhteystietosi , niin laitan pikku pussukan tulemaan pikimmiten.

    Hanna, Purppurahelmen plogista

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...