Päätyykö taikinaa enemmän suuhun kuin pellille? Jos vastasit kyllä, tämä on ohje juuri sinulle. Taikinahirmujen halut tyydytyvät tällä erittäin helpolla no-bake -ohjeella. Sekoita ainekset ja anna kovettua kylmässä. Niin helppoa se on!
Taikina on munaton ja se ei sisällä mitään herkästi pilaantuvaa. Joten näitä voi tehdä hyvillä mielin!
Cookie Dough Bars:
125g pehmeää voita
60g ruokokidesokeria
1tl vaniljasokeria
300g jauhoja
1 purkki (304 ml) kondensoitua maitoa
1pss Öetkerin maitosuklaahippuja
1pss Öetkerin valkosuklaahippuja
1pss Öetkerin tummasuklaahippuja
Kuorrute:
100g tummaa suklaata
100g maapähkinävoita
-Vaahdota rasva ja sokerit.
-Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.
HUOM! Kondensoitu maito menee ohjeeseen keittämättömänä.
-Taputtele 22 x 22 reunavuokaan leivinpaperin päälle.
-Anna kovettua kylmässä parisen tuntia.
-Sulata kuorrutteeseen suklaa ja maapähkinävoi. Tämän voi tehdä samassa astiassa yhtäaikaa, sekaisin ne menee kuitenkin.
-Levitä pohjan päälle.
-Koristele haluamallasi tavalla.
-Anna kohmettua kylmässä, leikkaa paloiksi, nauti.
Vinkki!
-Pähkinäallergiset voivat jättää maapähkinävoin pois ja tehdä päällisen suklaasta ja kermasta. 150g suklaata ja 50g kermaa. Kuumenna kerma ja sulata sinne suklaat, kaada päälle.
onnistuisikohan nämä gluteenittomista jauhoista?
VastaaPoista/Eveliina
En näe syytä miksei onnistuisi :)
Poista