NaMihammasta alkoi kutitella illan suussa ja tein sitten pannarin. Oli se hyvää, kun kerran toiseksi pahin kriitikkoni, eli ukkoni, söi iiiiiiiison palan hyvällä ruokahalulla.
Pannaritaikina:
1 litra täysmaitoa
3 munaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
6 dl vehnäjauhoja
50 g voita tai margariinia
Riko munien rakenne ja sekoita ne maitoon. Lisää 3/4 osaa sokerista, suola, vaniljasokeri ja jauhot. Vatkaa vispilällä kunnes taikina on tasaisen paksua ja paakutonta. Lisää viimeiseksi sulatettu voi tai margariini ja sekoita.
Kaada taikina uunipellille ja ripottele päälle loppu sokeri. Näin pannariin tulee hieman rapeampi kuori. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Tarjoile lettuhillon, sekä vaniljasokerilla ja tomusokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Tarjoile lettuhillon, sekä vaniljasokerilla ja tomusokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti