28.12.2013

Jääsuklaa


Ehkä yksi maailman helpoimmista namiohjeista. Tarvitset vain suklaata ja kookosrasvaa, lisämakua saat yhdistelemällä erilaisia rouhittuja pähkinöitä, kuivattuja marjoja tai vaikka murskattuja karkkeja. Vain mielikuvitus on rajana.



Jääsuklaa:

100g tummaa suklaata
50g kookosrasvaa
maun mukaan hasselpähkinärouhetta

100g valkosuklaata
25g kookosrasvaa
kuivattua mansikkalastua

Sulata suklaat ja kookosrasva, sekoita keskenään. Lisää hasselpähkinä tai mansikkalastu. Annostele pieniin foliovuokiin ja koristele. Anna jähmettyä kylmässä. Säilytä jääkaapissa.

Nämä namit säilyisivät myös huoneenlämmössä, mutta kookosrasvan takia ne "sulavat", elleivät ole kylmässä. Ovat siis nimensä mukaisesti JÄÄsuklaita ;)

Valkosuklaaseen kookosrasvaa tulee vähemmän, koska valkosuklaassa on enemmän kaakaovoita kuin muissa suklaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...