23.9.2015

Mustikka-valkosuklaa cupcakesit tuorejuustokuorrutteella


Viimeinen lomaviikko on nyt käynnissä ja kun mieltä painaneet rästi-kotityöt on saatu suurinpiirtein tehtyä, on aika LEIPOA! Omaan käyttöön ja todennäköisesti vierasvaraksi pakastimeen asti.

Tämä resepti on vuodelta 2011 kun aloin testailemaan Arnoldsin tyylisiä tuotteita ja kehittynyt tässä vuosien varrella nykyiseen muotoonsa. Sisältö on mehevä ja marjaisa, päällinen kermainen ja makea.

Tsekkaa myös Kinuskidonitsit ja tuplasuklaamuffinssit Arnoldsin tyyliin.



Mustikka-valkosuklaa -cupcakesit (12 kpl isoja):

3 munaa
1.5dl sokeria
100g öljyä
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl vaniljakastiketta
100g valkosuklaata rouhittuna
200g jäisiä mustikoita

-Vaahdota munat ja sokeri. Lisää öljy, jauhot, leivinjauhe ja vaniljakastike.
-Kääntele sekaan valkosuklaa ja viimeiseksi jäiset mustikat parilla kännöksellä. Mustikoista tuleva mehu värjää koko massan, jos niitä kääntelee sekaan liikaa.
-Pursota isoihin muffinssivuokiin, käytä muffinssipeltiä apuna niin kuppikakut eivät leviä sivusuuntaan, vaan nousevat kauniisti ylöspäin.
-Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
-Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.



Tuorejuustokuorrute:

200g tomusokeria
50g voita
100g tuorejuustoa (Philadelphia)

-Sekoita pehmeä (ei sula) voi ja tomusokeri yleiskoneessa murumaiseksi seokseksi.
-Lisää tuorejuusto ja vaahdota kuohkeaksi. Varo vaahdottamasta liikaa ettei seos löysty ja juoksetu.
-Pursota muffinssien päälle.

Vinkki!
-Vaihda tuorejuusto maustamattomasta vaikkapa sitruunan makuiseen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...