Kerrankin astetta teveellisempää mättöä.
Käytin pohjaan SLY:ltäni saadun Sunnuntain Ruispizzamix-pussin kokeilumielessä ja tykkäsin siitä ehkä jopa enemmän kuin itsetehdystä pitsapohjasta. Pohja jää mukavan kiinteäksi, ihan kuin pitserian pitsassa.
Yhdestä pussista tulee kaksi pyöreää pitsaa, kooltaan pitseriatasoa.
Pohja:
1 pss Sunnuntai Ruispizzamix
2 dl lämmintä vettä
Täyte:
Makumestarin Pizzapyre (Prismasta)
1-2 prk Tomaatti-tonnikalaa
kirsikkatomaatteja
Mozzarellaa siivuina
Mozzarellaa siivuina
Emmental-raastetta
valkosipulijauhetta
oreganoa
Pohja-ainekset sekaisin ja nostatus 30 minuuttia.
Kauli taikinasta kaksi pyörää pohjaa.
Ennen täytteitä voi halutessaan kääntää reunat sisäänpäin, niin tulee pitseriamaisempi pitsa.
Täytä.
Paisto 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Hei!
VastaaPoistaOlen saanut yheystietosi, anteeksi etten ollut asiasta vielä sinua informoinut. Tekniikka ei aina suostu pelaamaan silloin kuin pitäisi... =(
Innolla odottelen alkavaa sly kierrosta, ja suunnittelen jo mitä kaikke pakettiin voisi laittaa. =)
T.sly:si