24.1.2011

Rukiinen tonnikalapitsa


Kerrankin astetta teveellisempää mättöä.

Käytin pohjaan SLY:ltäni saadun Sunnuntain Ruispizzamix-pussin kokeilumielessä ja tykkäsin siitä ehkä jopa enemmän kuin itsetehdystä pitsapohjasta. Pohja jää mukavan kiinteäksi, ihan kuin pitserian pitsassa.

Yhdestä pussista tulee kaksi pyöreää pitsaa, kooltaan pitseriatasoa.



Pohja:

1 pss Sunnuntai Ruispizzamix
2 dl lämmintä vettä



Täyte:

Makumestarin Pizzapyre (Prismasta)
1-2 prk Tomaatti-tonnikalaa
kirsikkatomaatteja
Mozzarellaa siivuina
Emmental-raastetta
valkosipulijauhetta
oreganoa

Pohja-ainekset sekaisin ja nostatus 30 minuuttia.

Kauli taikinasta kaksi pyörää pohjaa.

Ennen täytteitä voi halutessaan kääntää reunat sisäänpäin, niin tulee pitseriamaisempi pitsa.

Täytä.

Paisto 225 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Olen saanut yheystietosi, anteeksi etten ollut asiasta vielä sinua informoinut. Tekniikka ei aina suostu pelaamaan silloin kuin pitäisi... =(
    Innolla odottelen alkavaa sly kierrosta, ja suunnittelen jo mitä kaikke pakettiin voisi laittaa. =)

    T.sly:si

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...