19.5.2011

Koekakku


Miehen työkaverille pyynnöstä maistiaiskakkua. Kenties saan sitten hoitaa heidän tyttärensä synttärikakkutarjoilut :)

Kakku on 3 munan, paistettu 18 cm vuoassa. Tein pohjan eilen ja se kutistui yön aikana :D Halkaisija olikin 16 cm tänään. Jopas jotakin...

Välissä mansikka- ja kinuskitäytteet. Kostutus mansikkamehulla. Koristelussa kokeilin suklaaspritsauksien ja kukkien yhdistelmää. Ihan tätä varten ostin tuon daisy-silikonimuotin. Miten ihmeessä olen pärjännyt ilman? :D Lisäksi kakku sai taas helmiäiskasteen ja pikkuisen glitteriä päälle.


Ja sitten pieni mainostus tähän loppuun:


Pursotuksiin käytin tukusta ostamaani Knorrin vispikermaa ja yllätyin positiivisesti. Kerma vaahtoitui supernopeasti ja kasvoi volyymiltään 2.5 kertaiseksi kuten purkki lupasikin. Kestää myös kuumentamista, joten keitin siitä kinuskia. Saatavilla tavallinen ja vähälaktoosinen versio. Ominaisuuksiltaan kuten Floora Vispi, paitsi että on halvempaa ja isompi purkki. Kesprossa litrahinta 3.55e.



8 kommenttia:

  1. Wau miten söpönen kakku! Olen kovasti ihastellut tuota daisy-muottia, mutta _vielä_ en ole siihen sortunut. On se kyllä kiva. Sitä mietin, että synttäreille oikein koekakku? Ymmärrän että häihin, ristiäisiin yms isoihin juhliin saatetaan haluta koekakku, mutta että jo synttäreillekin? Joo, haaveeni kahvilakonditorio-pitopalvelusta vain kasvaa ;)))

    VastaaPoista
  2. No ehkä he halusivat maistaa mun tekemää kakkua ettei käy niin että moni kakku päältä kaunis... :) Tässä oli myös joku sellainen juttu, että tämä kakku menee nyt tilaajan vaimolle, aikovat yllättää lapsensa sitten merkkipäivänä.

    VastaaPoista
  3. Onpas kaunis kaakkunen. Minäkin tuota Knorrin vispiä tukussa kattelin, mut ostamatta jäi. Pitääpä ensikerralla ottaa testaukseen.

    VastaaPoista
  4. Mulla meinas kans lähtee knorr mukaan, mut jätin sit kuitenkin ja otin ihan oikeaa vispikermaa :)
    Kiva kakku :)

    VastaaPoista
  5. Onpas ihana kakku ja muitakin ihania tuotoksia olet saanut.Hyvää kesän odotusta.

    VastaaPoista
  6. mä käytin joskus tota knorria punasena ja oli tosi hyvää, mut viimevuonna kun ostin ni sen koostumusta oli siin välissä muutetta ja se oli semmosta jökkiä et hyvä kun sai pursotettua. Toimiks tää ihan hyvin siis?

    VastaaPoista
  7. Toimi! Mullon nyt sitä punastakin odottamassa kokeilua. Mä en oo ikinä saanu niin hyvää pursotusvaahtoa kuin tästä. Yleiskoneella vispasin ja lisäsin pelkän tomusokerin, en muita poppakonsteja. Vaahdossa oli volyymiä muttei ilmaa tai ilmataskuja mitä mulle ainakin jää jos käsivatkaimella vaahdotan. Käytän siis ens kerrallakin yleiskonetta.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...