Tadaa! Tälläistä siitä sitten tuli. Ihan oikeaa kunnon MMF:ää.
Otin massan kelmusta, se oli vielä hieman liian tahmeaa. Kumosin sen tomusokeroidulle pöydälle ja ripottelin päälle hieman lisää tomusokeria. Öljysin kädet ja aloin käsin vaivaamaan massaa. Tomua ei edes tarvinnut paljon lisätä, kun vaan muisti koko ajan öljytä käsiä.
Massasta tuli ihan täydellistä. Punnitsin sen vielä nyt uudestaan ja vaaka näytti n. 900 g. Laskeskelin että massan hinta on korkeintaan viiden euron luokkaa ja tässä on kuitenkin lähemmäs kilo. Eli tulee paljon halvemmaksi nähdä pikkusen vaivaa ja tehdä itse.
Otin pienen koepalan ja kokeilin miten se käyttäytyy kaulitessa. En huomannut koostumuksessa mitään vikaa, en edes 'takaisin vetäytymistä' mistä oli maininta jossain blogissa.
Lauantaina sitten todellinen kakun teko -koitos ja sunnuntaina maistellaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti