Empun ekoilla synttäreillä syötiin myös tätä kakkua. Päällinen ja koristeet MMF jonka alla voi-sokeri -kreemi ruokotomusokerista, pohja 6 munan vaalea kakkupohja. Välissä appelsiinimousse ja valkosuklaamousse. Kostutus appelsiinimehu. Koristeissa sipaisu helmiäistomuväriä.
Ruokotomusokeria kokeilin kun sain sitä paketin SLY:ltäni. Suosittelen kokeiltavaksi. Siitä tuli kreemiin hiukan lakritsinen maku.
Vinkkinä MMF:n kaulimiseen: käytä kaulinnassa apuna ruokaöljyä. Kun sitä sipaisee hieman MMF:n pintaan, ei pinta pääse kuivumaan ja 'rypistymään', vaikket olisi kovin nopea liikkeinen, eikä kaulinkaan tartu kiinni.
Vinkkinä MMF:n kaulimiseen: käytä kaulinnassa apuna ruokaöljyä. Kun sitä sipaisee hieman MMF:n pintaan, ei pinta pääse kuivumaan ja 'rypistymään', vaikket olisi kovin nopea liikkeinen, eikä kaulinkaan tartu kiinni.
Tässä koko kekkeripöytä. Juhlissa syötiin myös:
Dallaspullia...
Fudgea...
Sekä aiemmin tekemiäni appelsiini-suklaa pikkuleipiä.
Kakki ohjeet löytyy blogistani.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti