21.11.2010

Emilian synttärikakku nro 2


Empun ekoilla synttäreillä syötiin myös tätä kakkua. Päällinen ja koristeet MMF jonka alla voi-sokeri -kreemi ruokotomusokerista, pohja 6 munan vaalea kakkupohja. Välissä appelsiinimousse ja valkosuklaamousse. Kostutus appelsiinimehu. Koristeissa sipaisu helmiäistomuväriä.

Ruokotomusokeria kokeilin kun sain sitä paketin SLY:ltäni. Suosittelen kokeiltavaksi. Siitä tuli kreemiin hiukan lakritsinen maku.

Vinkkinä MMF:n kaulimiseen: käytä kaulinnassa apuna ruokaöljyä. Kun sitä sipaisee hieman MMF:n pintaan, ei pinta pääse kuivumaan ja 'rypistymään', vaikket olisi kovin nopea liikkeinen, eikä kaulinkaan tartu kiinni.



Tässä koko kekkeripöytä. Juhlissa syötiin myös:



Dallaspullia...



Fudgea...



Sekä aiemmin tekemiäni appelsiini-suklaa pikkuleipiä.

Kakki ohjeet löytyy blogistani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...